BRA - Sveriges inrikesflygbolag

Vi flyger till 15 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Vår vision är att knyta ihop Sverige och Bromma Flygplats, som med sin storlek och smidighet är en viktig del i denna vision.

BRA- FLYGBOLAGET NÄRMARE DIG

BRA Linjenät

Det lokala flygbolaget - i hela Sverige.

Vi är det lokala flygbolaget. Det betyder att vi värnar om varje region vi flyger till. Vi ser till regionernas behov, likheter och olikheter samtidigt som vi knyter ihop hela Sverige med en attraktiv tidtabell och med smidiga Bromma Flygplats som nav.

Det ska vara enkelt att flyga med BRA. På vår hemsida kan du enkelt boka din resa till samtliga destinationer inom vårt linjenät.

På flygplatsen möter du alltid vår serviceinriktade personal som förstår dina och regionens behov och är behjälpliga om du behöver hjälp med något som rör din resa.

BRA (Braathens Regional Airlines)

Antal resenärer: 2,2 miljoner/år. Antal destinationer: 15. Marknadsandel: 41% på de 15 destinationerna (mer än var tredje inrikesresa totalt). Bolagen som är BRA: 2016 etablerades varumärket BRA efter en sammanslagning av flera regionala, svenska flygbolag som redan ingick samma svenska koncern: Braathens Aviation med Golden Air, Malmö Aviation, Sverigeflyg med Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg, Fly Småland. Historiska årtal: 1946 etablerades Braathens S.A.F.E. i Norge. Malmö Aviation startade 1981. 2001 kom Gotlandsflyg, konceptet som kopierades till flera orter. Antal medarbetare: 1 100 personer fördelat på 13 orter

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.