Mora - Sälen

BRA - Ett flygbolag med närheten i fokus. Vi flyger till 15 destinationer i Sverige. Med Bromma - Stockholms cityflygplats, som nav knyter vi ihop Sverige. Välkommen ombord!

Boka din resa

Till/Från Flygplatsen

Foto: Ola Matsson, SkiStar

Foto: Ola Matsson, SkiStar

Familjevänliga Sälen

Familjevänliga Sälen är Sveriges största alpina resmål och här finns de mest fantastiska möjligheter för både små och stora skidåkare att utvecklas.

Lämna julstressen hemma

Vakna till vintervitt landskap med snötyngda granar och upplysta skidbackar på julaftons morgon. I fjällen får du njuta av en stämningsfull jul med skidåkning och tid tillsammans med dina nära. Läs mer och boka boende, skidskola, skipass m.m. på www.skistar.com

Flyger avgår med start 23 dec 2018 till 31 mar 2019

Boka flyg till Mora

Till/Från flygplatsen

Transferbuss till Sälen, med sista stopp i Stöten, avgår ca 20 minuter efter att flyget landat. Förboka din plats i bussen redan nu för ett bättre pris och en garanterad plats.
Läs mer och boka transferbuss här

Mabi Hyrbilar
Vi samarbetar med Mabi Hyrbilar, vilket gör att du får specialpris när du bokar hyrbil hos Mabi i samband med din flygresa. Boka direkt genom att ringa 0250-59 23 90. Boka bilen i förväg så står den och väntar på dig direkt efter landning.


I samband med varje ankomst/avgång till Mora finns transferbuss som tar dig från Mora till Sälen. Du bokar obh betalar din biljett direkt på nätet. I mån av plats går det också att betala kontant ombord. Boka din plats här.

För resande från Mora till Ängelholm har Flygbussen anpassad tidtabell för resande mot Malmö och Köpenhamn, boka här senast 2 timmar innan avresa.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.