Ronneby

Res enkelt, smidigt och grönare via Bromma, Stockholms cityflygplats, till någon av våra 14 destinationer i Sverige. Nu kan du även välja att köpa biobränsle när du bokar en flygresa med oss. Välkommen ombord!

Boka din resa

Till / Från Flygplatsen

Upplev fördelarna med BRA:


NÄRA
Personlig service och 13 destinationer.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande, stort antal avgångar.

LOKALT
Kunskap och engagemang för varje destination.

FRUKOST
Lokalt producerad och jättegod till alla.

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. Vi erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi är en komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och vår restaurang, Brunnsrestaurangen, förädlar råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Besök vårt härliga spa, det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss kan du räkna med omtanke och omsorg i alla lägen! www.ronnebybrunn.se

Smultron runt omkring Ronneby - Tips från orten


Ronneby Kvällsdopp & picknick
Ett av mina absoluta favoritställen finner man på klipporna i Saxemara. Gå genom campingen på den slingrande stigen ut mot vattnet. Härifrån kan man blicka ut mot fyren Gåsfeten samt ön Yttre Stekön, och ta en kvällsdopp förstås. Picknick korgen- den fyller ni upp med godsaker från Café Mandeltårtan.
www.cafemandeltartan.se www.blekingemuseum.se

Med kajak till Tjärö
Paddla ut från Järnaviks skärgård och ut till Tjärö- en riktig bullerby-ö vackert inbäddat av stenhällar, hagar och skog. Spana in hoppklippan och hoppa om du vågar! www.paddelkompaniet.se

Åk hölass och frossa i ekologisk glass
Hemma på gården hos Per, på Björketorpsgård i Johannishus, finns det gott om djur. En levande gårdsmiljö med hästar, hundar, kossor och kalvar. Mitt i denna rofyllda miljö kan man dessutom köpa ekologisk mjölk i glasflaska direkt från Pers mjölkautomat. Och det bästa av allt- här kan man frossa i gårdens egna glass! www.bjorketorpsglass.se

Blekinge från ovan
Mitt sista tips är utan tvekan att upplev Blekinge som Nils Holgersson- från ovan! Boka en tur med Blekinge flygklubb och segelflyg fram över skärgård, åar, skog och sjö. www.blekingeflygklubb.se

Vi bjuder på en BRA start!

Det kan aldrig vara bra att flyga på fastande mage. Därför bjuder vi på frukost fram till klockan 9.00, njut av en god frukost och landa pigg och redo att möta dagen. På avgångar efter kl. 09.00 bjuder vi på kaffe /te eller vatten och något gott därtill.

Läs mer om vår meny ombord

Årets hållbarhetskämpar

Vinnare Blekinge: Teater för äldre

För att uppmuntra lokala hållbarhetsprojekt vill BRA lyfta fram lokala hållbarhetskämpar i varje region regioner.

Vinnaren i Blekinge är ”Teater för äldre” – ett samarbetsprojekt mellan Regionteatern i Blekinge och Kronoberg, samt Ronneby kommun. Där även Karlskrona kommun och Karlshamn kommun deltagit med största engagemang. Vinnaren verkar inom kulturens område, arbetar inkluderande, lokalt och verksamheten riktar sig till våra äldre. Genom att använda teatern som friskvård vill vår vinnare visa på vägar mot välbefinnande och hälsa. Vi gillar att vinnaren inspirerar, förbättrar livskvaliteten för äldre, och satsar på samverkan mellan flera aktörer.
www.regionteatern.se/teater-for-aldre

Till/Från flygplatsen

Partnererbjudande:
Som medlem av BRA vänner får du 500 poäng då du hyr en bil från MABI Hyrbilar eller Europcar.

På flygplatsen finns:

Europcar
www.europcar.se
Telefon: 0455-38 38 00

MABI Hyrbilar
www.mabi.se/braflyg
Telefon: 0470-74 98 00

Avis
www.avis.se
Telefon: 0457-24300

Bekymmersfri transport till och från flygplatsen. Du kan boka din FLYGTAXI direkt på www.flygtaxi.se eller genom att ringa 08-120 920 00.

Övriga taxibolag

To and From Taxi 0455-615025
Ronneby Taxi 0457-127 20
Kallinge Taxi 0457-211 50
Asarum Taxi 0454-328950
Din Taxi 0455- 17710

Flygplats Ronneby Airport

Adress

Ronneby Airport
372 92 Ronneby

För bokning och prisinformation

Kontakta vårt kundservice

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.