Chartra ett flygplan

Är ni 70-110 personer som vill resa inom Europa?

Det kan det löna sig att hyra ett eget flygplan för exempelvis konferensen eller skidresan.

Vi erbjuder lösningar anpassade efter dina behov. Med flexibilitet skräddarsyr vi din resa och vi gör vårt yttersta för att tillgodose dina önskemål.

Din resa med oss ska vara bekväm och effektiv. Vi vill minimera din tid på flygplatsen genom snabb incheckning och boarding och erbjuder flygningar med högsta säkerhet kombinerat med utmärkt service.

BRA's flygplansflotta består av fyrmotoriga jetflygplan av typerna AVRO RJ100 och AVRO RJ85 och turbopropflygplan av typen ATR 72-500/600. Tack vare deras konstruktion och speciella vingform kan dessa flygplan starta och landa på mycket korta landningsbanor, vilket gör dem speciellt lämpliga för cityflygplatser. Flygplanen uppfyller också de hårda miljö- och bullerkrav som ofta gäller på de europeiska cityflygplatserna.

Att hyra ett eget flygplan är idealiskt för kunder som vill kunna styra sina flygtider. Går resan till en flygplats som reguljärflyget sällan eller inte alls trafikerar är det en utmärkt lösning att hyra in oss. Vi flyger till ett stort antal destinationer i Europa och kan erbjuda flygningar till orter inom en radie på ungefär tre timmar.

Skicka din förfrågan så återkommer vi med en offert.

Charterförfrågan

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.