Bra för dig som vill flyga grönare.

Gör skillnad även när du flyger. Välj biobränsle.

Grönt klippkort

Våra gröna klippkort är ett rabatterat alternativ för företag och personer som reser mycket på en eller flera destinationer och som vill göra sin flygresa grönare.

I gröna klippkort ingår 100% biobränsle. Klippkorten betalas i förväg och gäller under ett år från köpdatum.

LÄS MER

Grönt årskort

Med våra årskort reser du obegränsat på samtliga destinationer till ett fast pris. Med ett grönt årskort flyger du med 100% biobränsle (100 st genomsnittliga inrikesresor tankade med 100% biobränsle).

LÄS MER

BRA för dig som vill resa grönare.

Nu har vi gjort det ännu enklare för er att teckna grönt avtal.

Välj antalet resor som ni vill genomföra med 100 % biobränsle*. Sedan köper ni era resor precis som vanligt.

Läs mer

* Biobränsle för 300 kr per sträcka motsvarar bränsleåtgången för en passagerare vid en genomsnittlig inrikesresa med BRA. Att tanka och flyga med biobränsle bidrar till minskade fossila utsläpp. Varje kilo biobränsle reducerar de fossila utsläppen av koldioxid med cirka 70 %.

Alla medlemmar i BRA Vänner kan byta sina bonuspoäng mot biobränsle.

Att tanka och flyga med biobränsle bidrar till minskade fossila utsläpp. Varje kilo biobränsle reducerar de fossila utsläppen av koldioxid med cirka 70 procent.

Tanka biobränsle

Välj biobränsle

Det finns just nu inget klimatsmartare flyg i världen än när du bokar biobränsle med BRA. Du lägger bara till mellanskillnaden för biobränsle.

Tanka biobränsle

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.